);

Com col·laborar

Col·laborar amb la FCSD és fer-ho amb un projecte integral, que treballa amb l’objectiu de canviar la vida a milers de persones amb la síndrome de Down i d’altres discapacitats intel·lectuals.

Gràcies a la posada en marxa dels nostres serveis, programes i activitats, lluitem per aconseguir els nostres objectius com a organització, però malgrat les persones, entitats i administracions que confien i han confiat en nosaltres, seguim amb el repte diari de poder dur a terme cada acció.

Per aquest motiu, et volem mostrar les diferents formes de col·laborar amb la FCSD, per tal que la teva aportació impacti directament en els nostres usuaris i les seves famílies:

FES UN DONATIU

Col·labora amb la FCSD de manera puntual, amb qualsevol dels nostres serveis o participa en el nostre projecte de recerca clínica, que impulsa noves eines de detecció, diagnòstic i establiment de protocols d’actuació

FES-TE SOCI

Si creus en la nostra tasca, mostra el teu compromís amb la FCSD i col·labora com a soci de la entitat. Una quota fixa suposa un recolzament molt important per a la nostra independència i sostenibilitat econòmica.

FES-TE SOCI AMIC o AMIGA

Finança el teu carnet de soci, o el d’algun altre usuari de la FCSD, per a que es pugui acollir a descomptes i avantatges en diverses activitats. Aquesta col·laboració no es pot desgravar, però estaràs ajudant a persones amb menys recursos a seguir les activitats que proposem.

Recorda que les col·laboracions desgravables ho són a la Declaració de la Renta de l’any següent i que per els primers 150€, et pots desgravar el 75%, i per la resta de l’aportació ho fas en un 30%.

EVITA DISCRIMINACIONS

 

Mira els ulls de qui t’escolta!

Adreça-t’hi directament quan hi parlis, no als seus acompanyants.

Dedica-li el mateix tracte que tindries amb qualsevol altra persona de la seva edat.

Aprèn a veure les seves capacitats.

Respecta les seves opinions.

Confia-hi!


Descobreix d’altres formes de col·laborar amb la FCSD:

ORGANITZA UN ACTE SOLIDARI

Aprofita qualsevol celebració per col·laborar amb la FCSD i fes que sigui un dia especial i solidari. Per exemple, comunions, casaments, festes d’aniversari, un esdeveniment esportiu, etc.  T’ajudem a fer-ho amb aquest manual.

FES-TE VOLUNTARI

Omple el formulari i participa de les nostres activitats com a voluntari de la FCSD.

TESTAMENT SOLIDARI

Incloure la FCSD al teu testament significa moltes coses per a nosaltres. Vol dir que, malgrat que ja no hi siguis, el teu compromís amb les persones amb SD o d’altres discapacitats segueix ferm.

El nostre consell és que contactis amb el teu notari o advocat de confiança, per tal que t’aclareixi qualsevol consulta legal, i que un dels 2 es posi en contacte amb nosaltres, per comunicar-nos la teva decisió.

Pots trobar més informació relacionada amb els testaments solidaris aquí.