);

Actualitat

Melissa Heredia, de la FCSD, ha guanyat un accèssit

L’Ajuntament de Barcelona ha lliurat els premis corresponents al primer concurs públic per dissenyar la imatge del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2018, una jornada que se celebrarà el proper 3 de desembre amb el lema ‘Sumem capacitats, sumem diversitats’. Era la primera vegada que l’Ajuntament organitzava un concurs per escollir el disseny.

En aquesta primera edició del concurs, a la qual s’hi havien presentat fins a 27 propostes diferents, el guanyador ha estat Marcos Alfonso García, que rebrà un diploma i un premi en metàl·lic de 1.200 euros. El jurat del premi ha valorat especialment la claredat, la senzillesa, l’adaptabilitat i accessibilitat visual i comunicativa de la proposta, una imatge que l’Ajuntament de Barcelona difondrà a través dels seus canals de comunicació habituals.

En segon lloc ha estat reconegut el treball de la Fundació Taller Escola d’Arts Sumptuàries (TEAS), de la qual el jurat n’ha considerat la seva originalitat i els valors de comunitat i diversitat que transmet (a banda del diploma els autors rebran un premi de 300 euros); mentre que també s’ha concedit un accèssit a Melissa Heredia, de la Fundació Catalana Síndrome de Down (FCSD), per la seva originalitat, frescor i enginy a l’hora de mostrar la suma de diferents capacitats.

Heredia va realitzar el disseny en el marc de l’Espai d’Art de la FCSD.

Comparteix!